Indhold og design

Jeg designer og skaber indhold baseret på en dyb forståelse af dit brand og dine slutkunder, så de oplever at kontakten med din virksomhed er tilpasset deres behov og interesse.

Dit brand, din identitet

Jeg hjælper brands med at tilpasse sig til de dynamiske markeder. Uanset om det er mindre tweaks eller komplet rebranding, trækker jeg på menneskelig indsigt, big data, søgnings- og trendanalyser, for at udtrykke brandidentitet.

Tekst- og grafisk indhold

Jeg sørger for at der er en synergi i dit indhold på tværs af alle kanaler hvor du er i berøring med dine slutkunder. Fra indholdsstrategi til marketing og produktion har jeg fokus på at levere den rigtige besked, i den rigtige sammenhæng, til den rigtige målgruppe, på det rette tidspunkt.

Video indhold

Jeg har specialiseret mig i video produktion til alle platforme. Jeg producerer alt fra længere historier til korte klip, skabt til at få – og fastholde dine slutkunders opmærksomhed.

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

1 billede er mere værd en 1.000 ord

Hos Marketing Automate ved jeg hvor stor betydning tekstindhold, det rette billede- og videomateriale har for dine slutkunders konvertering.

1 %
større organisk rækkevidde

end billedemateriale på de sociale medier

1 %
Højere konvertering

ved brug at de rigtige billeder i din kommunikation med slutkunderne

1 %
mere webtrafik

fra søgninger, end virksomheder der ikke bruger video

Cookie consent

Jeg bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden.