Vi tilbyder dig komplette marketing-løsninger. Ikke, at vi klarer det hele selv. Vi er teamet op med nogle af de bedste eksperter.

Om Marketing Automate

Marketing Automate er et digitalt bureau beliggende i København med en umættelig passion for at skabe geniale kundeløsninger.

Vi opererer i hele Danmark og er af den opfattelse, at det at kunne optimere og automatisere dine kunders købsoplevelse er det FEDESTE i verden.

Dét, vi gør anderledes end andre dygtige bureauer, er, at vi taler et sprog, der kan forståes, samt at vi arbejder med korte resultatgivende processer. Det handler i virkeligheden enormt meget om tillid – en tillid, vi vægter højt og tager seriøst.

Så hvis du som kunde elsker lange og smertefulde processer, med komplekse tekniske termer, som forvirrer mere end de gavner, så er Marketing Automate med sikkerhed ikke dit digitale bureau.

Vi gør en dyd ud af at holde vores kunder i hånden – men vi lover at give slip, før det bliver pinligt.

Teamet

Jakob Nordstrøm

Marketing Automation - Strategi
AUTOMATION

Marketing automation evangelist med over 15 års erfaring i digital kommunikation. Har arbejdet med alt fra store internationale virksomheder til små startup virksomheder.

ER DU DEN NÆSTE I TEAMET?

Samarbejdspartnere

Få én samlet regning fra Marketing Automate, der dækker din digitale marketing 360º, og det uden at det bliver dyrere for dig, end hvis du handlede direkte med vores samarbejdspartnere.

WaveAccess
Kodning, AI, Machine Learning, Data Science
BottomLine
SEO optimering, SEO undervisning
Jakob Boni logo
Grafisk design
Cookie consent

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden.