Jeg tilbyder dig komplette marketing-løsninger. Ikke, at jeg klarer det hele selv. Jeg er teamet op med nogle af de bedste eksperter.

Om Marketing Automate

Marketing Automate er et digitalt bureau beliggende i Nordjylland med en umættelig passion for at skabe geniale kundeløsninger.

jeg opererer i hele Danmark og er af den opfattelse, at det at kunne optimere og automatisere dine kunders købsoplevelse er det FEDESTE i verden.

Dét, jeg gør anderledes end andre dygtige bureauer, er, at jeg taler et sprog, der kan forståes, samt at jeg arbejder med korte resultatgivende processer. Det handler i virkeligheden enormt meget om tillid – en tillid, jeg vægter højt og tager seriøst.

Så hvis du som kunde elsker lange og smertefulde processer, med komplekse tekniske termer, som forvirrer mere end de gavner, så er Marketing Automate med sikkerhed ikke dit digitale bureau.

Jeg gør en dyd ud af at holde vores kunder i hånden – men jeg lover at give slip, før det bliver pinligt.

Jakob Nordstrøm

Marketing Automation - Strategi
AUTOMATION

Marketing automation evangelist med over 15 års erfaring i digital kommunikation. Har arbejdet med alt fra store internationale virksomheder til små startup virksomheder.

Cookie consent

Jeg bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden.