Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Data slynglen Facebook

Mark Zuckerberg FacebookMon ikke Mark Zuckerberg ærgrer sig over Facebooks aktiekurs de her dage? Og at det blev opdaget at man havde misbrugt data fra 87 millioner Facebook brugere? Mon ikke Mark kendte til det? Der er desværre ikke et enestående eksempel, der er sikkert en del større virksomheder der har store data mængder, som lige nu arbejder på højtryk for at skjule spor efter “skidt” omgang med profildata. Jeg har altid vist at men den digitale verden ved mere om mig en min egen familie gør om mig, og at man accepterde det, da det er præmissen for at være med i den verden. Men det ville nok overaske en del menesker, hvis de var klar over hvor meget Facebook feks. ved om os.. Her er et lille udpluk at den data Facebook ligger inde om os: Facebook profil data Lidt skræmmende ville de fleste synes! Umiddelbart er jeg selv interesseret i at virksomhederne ved mest muligt om mig, for bruger de den viden på en god og ordentlig måde vil jeg modtage kommunikation fra virksomhederne når det for mig er relevant. Der hvor det for mig bliver skræmmende er når man bruger data til at kunne hjælpe personer til at komme til magten i et land, enda styrte regeringer! Jeg hilser den nye dataforordning (GDPR) velkommen. Det er på tide at vi som virksomhed bliver tvungen til at tage ejerskab af vores data, at vi kan fortælle hvilken data vi ligger inde med. At vi som privatpersoner kan få indsigt i hvilken data virksomhederne ligger inde med om os.
“Det er under ingen omstændigheder for tidligt at vi nu får en dataforordning der beskytter individdet og stiller krav til virksomhederne.”
Som virksomhed er det et stort aktiv at vi får den her GDPR. For nu får vi styr på vores data, vores mest værdifulde ejendel.. Den del af virksomheden hvis brugt rigtig, kan øge omsætningen markant! Er Facebook en data slynge? Bestemt, men de er bestemt ikke ene, så bør man slette sin Facebook profil? Et spørgsmål jeg stiller jer. For skal jeg slette min Facebook profil, bør jeg nok slette alle mine sociale profiler. Det være hos Instagram, Twitter, Google+, Snapchat mv. Det ville undrer mig meget om ikke også er nogle data slyngler. Og vil jeg være en del af den digitale verden, så er det præmissen for at være med! Men lad os endelig arbejde på at skære kravene til hvordan vi bruger data. Hvil du gerne have en uforpligtende og gratis snak om data, så er du velkommen til at kontakte mig: Kontakt Nordstrøm
Cookie consent

Jeg bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på hjemmesiden.