7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Penguin Trap Spil

Varenummer (SKU): 15135 Kategorier: , ,

kr. 99,00

Kan du hakke isflagen af, uden at pingvinen falder? I spillet Penguin Trap gælder det om at have iskolde nerver – hak isflagen af spillepladen uden at hakke den isflage af, som pingvinen står på! Spillet er for 2-4 spillere og er supernemt og sjovt at spille! … læs mere her

Er Penguin Trap Spil på lager?

Annonce
Køb Penguin Trap Spil

(93 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Penguin Trap Spil F.A.Q.

Hvad koster Penguin Trap Spil?

Du kan købe Penguin Trap Spil for DKK 99.00

Hvor lang returret er der?

Du får hele 90 dages returret, når du har købt varen.

Hvor lang er leveringstiden?

Normalt leveres deres inden for 1-2 hverdage.

Penguin Trap Spil er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Penguin Trap Spil kan gå som gave til næsten enhver lejlighed. "Leg & Spil > Spil > Selskabsspil", "Gaver", "Gaver > Gaver til hvem", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Børn", "Gaver > Gaver efter alder", "Gaver > Gaver efter alder > B kategorien er fyldt med sjove gadgets. CoolStuff.dk har mange gode grin på samvittigheden på grund af sjove gadgets. Penguin Trap Spil kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du løbet sur i jagten på den gode vært- eller værtindegave, er hjælpen lige her, og den hedder Penguin Trap Spil, så gaven sikres en glad modtager. Det kan siges meget enkelt: Penguin Trap Spil kan du ikke gå galt i byen med som værtindegave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og der er risiko for at der nogen, der kan synes, at det er mærkeligt at bruge gadgets som gaver. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker mener at gadgets er fremragende gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Penguin Trap Spil kan du finde i vores kategori "Leg & Spil > Spil > Selskabsspil", "Gaver", "Gaver > Gaver til hvem", "Gaver > Gaver til hvem > Gave til Børn", "Gaver > Gaver efter alder", "Gaver > Gaver efter alder > B der kommer fra Coolstuff hos internetbutikken CoolStuff.dk. Og generelt er Coolstuff blevet ret eftertraget, specielt i Danmark. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Penguin Trap Spil, mange ender med at købe hos CoolStuff.dk. Ofte glemmer folk at, gode gaver giver glade modtagere. Vælger du at give Penguin Trap Spil som gave, kan du godt regne med, succes som gavegiver.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Penguin Trap Spil online

Køber du varer online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

93 reviews for Penguin Trap Spil

Vær den første til at anmelde “Penguin Trap Spil”